top3

Auktion  Donationer til RoseLiv 2017.

RoseLiv VelgørenhedsKunstauktion er en auktion i samarbejde med Lauritz.com Herlev, hvor kendte, såvel som mindre kendte kunstnere, med hjertet på rette sted, donerer kunstværker til RoseLiv.

Hele overskuddet fra auktionen går ubeskåret til Scleroseforeningen og vil primært være øremærket som støtte til forskning for løsning af den alvorlige sygdom sclerose.


Det er en kendsgerning, at der hver dag året rundt er flere personer i Danmark, som rammes af sclerose. Fortrinsvis blandt yngre personer og ingen ved hvorfor.
Derfor skal forskningen styrkes med økonomiske midler, så både sclerosens årsag og behandling kan findes.

RoseLiv har i år 2017 fået doneret kunstværker fra følgende 19 kunstnere med 29 værker: 

Ole Ahlberg, Pia Bodil Andreasen, Tom Boe, John Bonnesen, Lars Calmar, Thomas Eje, Jens Galschiøt, P.O. Hansen, E & K Heerwagen, Per Hillo, Jan Houborg, Per Kjeld, Charlotte Niemann, Bjørn Nørgaard, Lene Schmidt-Petersen, Katherine Scrivens Eje, Lydia Wienberg, Baltic Sea Glass og Steffan Herrik.

 

Samarbejdet med et auktionshus, og alle de kunstnere, som har doneret kunstværker, er et udtryk for positive og imødekommende holdninger til denne sag. Det giver os styrke til arbejdet med at indsamle økonomiske midler til støtte for forskning i sclerose.

Vi mener, at kunst, musik, velgørenhed, forskning og erhvervsliv er uadskillige begreber, og det vil være os en stor glæde, at rigtig mange vil byde på de fine kunstværker og dermed sikre et så stort overskud som muligt til Scleroseforeningen”, siger Hans Kurt Johnsen, formand og initiativtager for Støttegruppen til fordel for Scleroseforeningen.

kunst