top3

Arrangør

 

Arrangør og initiativtager af RoseLiv Velgørenhedskoncert til fordel for Scleroseforeningen samt uddeling af RoseLivPrisen og afholdelse af RoseLiv VelgørenhedsKunstauktion er ”Støttegruppen til fordel for Scleroseforeningen”  og som består af Bodil Johnsen, Hans Kurt Johnsen og Claus Præstegaard.

Fakta om RoseLiv 

RoseLiv er navnet på en støttegruppe til fordel for Scleroseforeningen. Gruppen er dannet på privat initiativ, og det primære formål er at styrke Scleroseforeningens tilskud til forskning i sclerose samt at fremhæve forskningen på hospitaler, i forskningsmiljøer og i offentligheden.

Den årlige RoseLiv Velgørenhedskoncert og uddeling af RoseLivPrisen har fundet sted siden år 2002.

Et nyt arrangement fra år 2005 er RoseLiv VelgørenhedsKunstauktion, som afholdes hvert år.

Overskuddet fra koncerten og auktionen går ubeskåret til Scleroseforeningen og er øremærket hjælp for støtte til forskning i sclerose.

Initiativtager

Initiativet og formand for RoseLiv er taget i år 2002 af ingeniør og managementkonsulent Hans Kurt Johnsen. Han har selv sclerose meget tæt inde på livet, da han inden for de sidste 12 år har fået sygdommen i to tilfælde tæt ind på livet i sin familie.

Udover Hans Kurt Johnsen består støttegruppen af Bodil Johnsen og Claus Præstegård. De suppleres i en styregruppe af Mikael Freund, Einar Berdal og John Boldreel Larsen fra Scleroseforeningen.